Datum: 9/03/2023

Hoe blijf je functioneren als alles voor jou of je familie anders is terwijl de omgeving hetzelfde blijft?

Hoe vind je het evenwicht tussen verdriet en herstel?

Er zijn vele vormen van verlies, bijv. het overlijden van een dierbare, van je gezondheid of een echtscheiding. Maar ook het verlies van het bedrijf of het vermogen is bijzonder confronterend.

Plots moet je functioneren in een omgeving die voor de buitenwereld dezelfde is gebleven, maar voor jou, je familie, het bedrijf is er wel veel veranderd. Je wilt in verbinding blijven met de mensen om je heen, maar daarnaast wil je ook ruimte voor het verdriet.

Rouwen om verlies kent geen eindpunt. Mensen die rouwen blijven enerzijds verbinding zoeken met wie of wat er niet meer is. Maar anderzijds zijn ze ook op zoek naar veerkracht en betekenisgeving.
Bij elk verlies worden we geconfronteerd met een toekomstperspectief dat plots anders is.

Er hoeft geen specifiek verlies te zijn om aan deze workshop deel te nemen. Winst en verlies, geboorte en afscheid, het hoort bij ons leven. Soms kunnen we er weinig of niks aan doen maar hoe we ermee omgaan, dat hebben we wel in handen.

Voor wie:

Familie- en gezinsleden met een familiebedrijf, en ondernemende koppels.
Je kan alleen deelnemen maar het wordt nog interessanter met je partner of met familieleden. Elke workshop bestaat uit een deel theorie, voorbeelden, praktische hulpmiddelen en oefeningen die je thuis verder kan uitwerken.
De workshops zijn geen emotioneel gebeuren, je hoeft niets persoonlijks te delen.
We werken met een groep van maximum 10 deelnemers.

De trainer:

Veerle Wullaert is erkend familie- en relatietherapeut en adviseur familiebedrijven. Zij kent als geen andere de complexe verwevenheid van familie- en bedrijfsdynamieken. Veerle werkt al meer dan 25 jaar met families en koppels en begeleidt vele familiebedrijven bij het optimaliseren van hun relaties en in het kader van o.m. opvolging.

Praktisch:

Datum: donderdag 9/03/2023
Uur: we beginnen om 14u30 en eindigen om 21u00.
Locatie: Kleistraat 5 in Hoogstraten.
Prijs: 460 euro per deelnemer, excl. btw.
Elke extra deelnemer van dezelfde familie of hetzelfde bedrijf krijgt 100 euro korting. Geef in het winkelmandje het gewenste aantal in, de korting wordt automatisch verrekend.
Er worden dranken, broodjes en soep voorzien.

Wil je de workshop exclusief voor jouw familie? Neem dan met ons contact op.

Indien je ervoor in aanmerking komt, kan je gebruik maken van de subsidie van de KMO-portefeuille.

Inschrijven kan eenvoudig hieronder.
We heten je alvast van harte welkom.

    << Terug naar overzicht