Datum: 27/04/2023

Hoe kan je de identiteit van het familiebedrijf als werkgever vormgeven?

Hoe kan je ervoor zorgen dat je de mensen die je nodig hebt, kan aantrekken en behouden?

Familiebedrijven hebben troeven waarmee ze zich als een aantrekkelijke werkgever kunnen positioneren en de medewerkers die ze nodig hebben, kunnen aantrekken en houden.

Omdat de aandacht vooral naar de klanten en het werk gaat, is er meestal geen tijd om hier strategisch mee om te gaan. Toch valt er ook voor kleine bedrijven meer uit te halen.

Get the basics right!

Wie voor het eerst een marathon wilt lopen, begint best met een trainingsprogramma. Je bouwt en groeit stap voor stap tot je er klaar voor bent.

Hier gaat het net zo. Wil je resultaten boeken met rekrutering en retentie, dan moet je beginnen bij de basis. Op die fundamenten kan je verder bouwen en het bedrijf zal groeien als werkgever. Het is beter om te investeren in de toekomst dan ad hoc kosten te blijven maken.

Met deze workshop zetten we je op weg. Op basis van recente onderzoeken krijg je een helder beeld van de troeven en de valkuilen van familiebedrijven als werkgever. Daarnaast overlopen we een gedetailleerd stappenplan hoe je werkgeverschap kan ontwikkelen, hoe je zelf de identiteit van het bedrijf als werkgever kan vormgeven en in de markt zetten.

Voor wie:

Voor bedrijfsleiders van een familiebedrijf, en ondernemende koppels met personeel.
Voor familieleden die verantwoordelijk zijn voor het HR-beleid en rekrutering.
De workshop bestaat uit theorie, voorbeelden, praktische hulpmiddelen en oefeningen die je thuis verder kan uitwerken.
We werken met een groep van maximum 10 deelnemers.

De trainer:

Deze workshop wordt gegeven door Peter Baetens, partner van Veerle Wullaert en een van de pioniers op het gebied van employer branding in België. Als expert op gebied van bedrijfscommunicatie heeft hij vele bedrijven en organisaties geholpen bij het bouwen van relaties met bestaande en potentiële medewerkers. Peter heeft 30 jaar ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, bedrijfscultuur en -identiteit en rekrutering.

Praktisch:

Datum: donderdag 27/04/2023
Uur: we beginnen om 14u30 en eindigen om 21u00.
Locatie: Kleistraat 5 in Hoogstraten.
Prijs: 460 euro per deelnemer, excl. btw.
Elke extra deelnemer van dezelfde familie of hetzelfde bedrijf krijgt 100 euro korting. Geef in het winkelmandje het gewenste aantal in, de korting wordt automatisch verrekend.
Er worden dranken, broodjes en soep voorzien.

Wil je de workshop exclusief voor jouw familie? Neem dan met ons contact op.

Indien je ervoor in aanmerking komt, kan je gebruik maken van de subsidie van de KMO-portefeuille.

Inschrijven kan eenvoudig hieronder.
We heten je alvast van harte welkom.

    << Terug naar overzicht