Datum: 16/02/2023

Hoe kan je de family governance versterken en meer structuur tot stand brengen?

Hoe zorg je ervoor dat beslissingen door iedereen gedragen zijn?

Familieovereenkomsten zijn de basis voor family governance. Ze zorgen voor structuur en kunnen alle mogelijke onderwerpen behandelen. Een voorwaarde is dat afspraken door iedereen worden gedragen. Zeker als de bedrijfsfamilie in grootte en complexiteit groeit, winnen deze overeenkomsten aan belang om te communiceren over thema’s als carrières zodat beslissingen niet op ad hoc basis genomen worden.

In deze workshop krijg je een handig kader voor het opstellen van overeenkomsten, niet vanuit juridisch of technisch oogpunt maar vanuit het essentiële proces dat aan beslissingen vooraf gaat. En het zet je alvast op weg naar een geslaagd familie charter.

Je ontdekt de waarde van familieovereenkomsten, hoe ze de relaties ten goede komen en conflicten kunnen voorkomen, en hoe een eerlijk proces de family governance kan versterken.

Voor wie:

Familie- en gezinsleden met een familiebedrijf, en ondernemende koppels.
Je kan alleen deelnemen maar het wordt nog interessanter met je partner of met familieleden. Elke workshop bestaat uit een deel theorie, voorbeelden, praktische hulpmiddelen en oefeningen die je thuis verder kan uitwerken.
De workshops zijn geen emotioneel gebeuren, je hoeft niets persoonlijks te delen.
We werken met een groep van maximum 10 deelnemers.

De trainer:

Veerle Wullaert is erkend familie- en relatietherapeut en adviseur familiebedrijven. Zij kent als geen andere de complexe verwevenheid van familie- en bedrijfsdynamieken. Veerle werkt al meer dan 25 jaar met families en koppels en begeleidt vele familiebedrijven bij het optimaliseren van hun relaties en in het kader van o.m. opvolging.

Praktisch:

Datum: donderdag 16/02/2023
Uur: we beginnen om 14u30 en eindigen om 21u00.
Locatie: Kleistraat 5 in Hoogstraten.
Prijs: 460 euro per deelnemer, excl. btw.
Elke extra deelnemer van dezelfde familie of hetzelfde bedrijf krijgt 100 euro korting. Geef in het winkelmandje het gewenste aantal in, de korting wordt automatisch verrekend.
Er worden dranken, broodjes en soep voorzien.

Wil je de workshop exclusief voor jouw familie? Neem dan met ons contact op.

Indien je ervoor in aanmerking komt, kan je gebruik maken van de subsidie van de KMO-portefeuille.
Inschrijven kan eenvoudig hieronder.
We heten je alvast van harte welkom.

    << Terug naar overzicht