Datum: 26/01/2023

Hoe breng je wederzijds vertrouwen en respect tot stand in de familie of je relatie?

Hoe kan je spanningen tijdig detecteren en voorkomen?

Soms kan je familie of relatie onder druk staan door allerlei interne en externe factoren. Hoe we met spanningen die daaruit voortvloeien moeten omgaan, leren we eigenlijk nergens, tenzij met vallen en opstaan. Weinigen doen spontaan beroep op externe hulp omdat men in de familie de dingen graag zelf oplost of omdat men er zich gewoon niet van bewust is.

Het zijn meestal kleine, op het eerste zicht onschuldige dingen die, als ze niet aangepakt worden, leiden tot barsten in de familie of relatie. Door gedeelde inzichten, bewuste aandacht en oefeningen kunnen we niet alleen verrassingen voorkomen, we kunnen er als familie of koppel ook beter van worden.

In deze workshop krijg je concrete handvaten en tips mee uit het systeem- en contextueel denken. Je verwerft inzichten in de onderliggende patronen, processen en emoties. Dat kan bijzonder verhelderend werken en je helpen spanningen en conflicten in de toekomst te voorkomen.

Voor wie:

Familie- en gezinsleden met een familiebedrijf, en ondernemende koppels.
Je kan met 1 persoon deelnemen maar het wordt nog interessanter met je partner of met familieleden. Elke workshop bestaat uit een deel theorie, voorbeelden, praktische hulpmiddelen en oefeningen die je thuis verder kan uitwerken.
De workshops zijn geen emotioneel gebeuren, je hoeft niets persoonlijks te delen.
We werken met een groep van maximum 10 deelnemers.

De trainer:

Veerle Wullaert is erkend familie- en relatietherapeut en adviseur familiebedrijven. Zij kent als geen andere de complexe verwevenheid van familie- en bedrijfsdynamieken. Veerle werkt al meer dan 25 jaar met families en koppels en begeleidt vele familiebedrijven bij het optimaliseren van hun relaties en in het kader van o.m. opvolging.

Praktisch:

Datum: donderdag 26/01/2023
Uur: we beginnen om 14u30 en eindigen om 21u00.
Locatie: Kleistraat 5 in Hoogstraten.
Prijs: 460 euro per deelnemer, excl. btw.
Elke extra deelnemer van dezelfde familie of hetzelfde bedrijf krijgt 100 euro korting. Geef in het winkelmandje het gewenste aantal in, de korting wordt automatisch verrekend.
Er worden dranken, broodjes en soep voorzien.

Wil je de workshop exclusief voor jouw familie? Neem dan met ons contact op.

Indien je ervoor in aanmerking komt, kan je gebruik maken van de subsidie van de KMO-portefeuille.
Inschrijven kan eenvoudig hieronder.
We heten je alvast van harte welkom.

    << Terug naar overzicht