Datum: op aanvraag

Lerende families hebben een groot relationeel vermogen.
Ze zijn wendbaar en veerkrachtig, in staat om met elke uitdaging om te gaan, ook in moeilijke tijden.

De lerende familie is een strategische keuze voor de groei en ontwikkeling van de familie en van elk individueel lid, over de generaties heen. Zij kiezen hun eigen weg en focussen op wat ze nodig hebben. Ze leren niet alleen als individu maar ook als familie.

Lerende families hebben een groot relationeel vermogen. Ze zijn wendbaar en veerkrachtig, in staat om met elke uitdaging om te gaan, zowel in goede als in moeilijke tijden.

De lerende familie is niet gebaat bij een door een externe opgelegd programma van verandering. Zij kiezen resoluut voor het organisch proces om het aanpassingsvermogen te ontwikkelen om met de stroom van voortdurende verandering om te gaan.

Door systemisch te werk te gaan en de belangrijkste patronen te identificeren, kunnen familiesystemen zich beter aanpassen en veerkrachtiger worden.

Beoog je een duurzame toekomst van het bedrijf én de familie? Wil je een sterke, op elkaar afgestemde, zorgzame en goed georganiseerde familie waarin elk familielid zich kan ontplooien en goed voelen? Wil je een sterke, productieve familiecultuur bouwen en de bekwaamheid en mindset van de volgende generaties ontwikkelen?
Dan is deze workshop iets voor jou en je familie.

Neem contact met ons op als je deze workshop exclusief voor jouw familie wil organiseren.

Voor wie:

Familie- en gezinsleden met een familiebedrijf, en ondernemende koppels.

De workshop geven we het liefst exclusief voor jouw familie. Neem met ons contact op voor meer informatie.

In de groepsworkshop kan je met 1 persoon deelnemen, met je partner of met meerdere familieleden. Elke workshop bestaat uit een deel theorie, voorbeelden, praktische hulpmiddelen en oefeningen die je thuis verder kan uitwerken.
Deze workshop is een introductie, we bieden ook een traject aan voor wie verder wil.

De trainer:

Veerle Wullaert is erkend familie- en relatietherapeut en adviseur familiebedrijven. Zij kent als geen andere de complexe verwevenheid van familie- en bedrijfsdynamieken. Veerle werkt al meer dan 25 jaar met families en koppels en begeleidt vele familiebedrijven bij het optimaliseren van hun relaties en in het kader van o.m. opvolging.

Praktisch:

Voor de plenaire workshop: datum op aanvraag.
Locatie: Kleistraat 5 in Hoogstraten.
Prijs: 460 euro per deelnemer, excl. btw.
Elke extra deelnemer van dezelfde familie of hetzelfde bedrijf krijgt 100 euro korting. Geef in het winkelmandje het gewenste aantal in, de korting wordt automatisch verrekend.
Er worden dranken, broodjes en soep voorzien.

Indien exclusief voor jouw familie is de formule bespreekbaar.

Indien je ervoor in aanmerking komt, kan je gebruik maken van de subsidie van de KMO-portefeuille.

Aanvragen kan eenvoudig hieronder.
We heten je alvast van harte welkom.


    Ik wil op de hoogte gehouden worden mits 100% discretie gewaarborgd

    << Terug naar overzicht