Datum: 13/01/2023

Hoe kan je de familie voorbereiden op belangrijke, gedragen beslissingen?

Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich goed voelt in zijn of haar rol?

De familieraad of -bijeenkomst is een belangrijk hulpmiddel om de bedrijfs- en familiedynamieken in evenwicht te brengen en te houden. Elke familie is hiermee gebaat, bijvoorbeeld om spanningen te voorkomen of aan te pakken, om familie voor te bereiden op opvolging of om belangrijke beslissingen te nemen die door iedereen gedragen zijn.

Als vertrouwenspersoon hielp Veerle al vele families bij de opstart van een familieraad. Als zij later ergens vastlopen of er moeten moeilijke gesprekken gevoerd worden, kunnen zij steeds weer op haar beroep doen om haar rol weer op te nemen.

Een goed functionerende familieraad vraagt natuurlijk een langdurig proces. In deze workshop krijg je alvast een hele rits aan inzichten en praktische tips om van dat proces een succes te maken. Zo leer je bijv. hoe een open platform te creëren om moeilijkere gesprekken op een constructieve manier op gang te brengen.

Voor wie:

Familie- en gezinsleden met een familiebedrijf, en ondernemende koppels.
Je kan met 1 persoon deelnemen maar het wordt nog interessanter met je partner of met familieleden. Elke workshop bestaat uit een deel theorie, voorbeelden, praktische hulpmiddelen en oefeningen die je thuis verder kan uitwerken.
De workshops zijn geen emotioneel gebeuren, je hoeft niets persoonlijks te delen.
We werken met een groep van maximum 10 deelnemers.

De trainer:

Veerle Wullaert is erkend familie- en relatietherapeut en adviseur familiebedrijven. Zij kent als geen andere de complexe verwevenheid van familie- en bedrijfsdynamieken. Veerle werkt al meer dan 25 jaar met families en koppels en begeleidt vele familiebedrijven bij het optimaliseren van hun relaties en in het kader van o.m. opvolging.

Praktisch:

Datum: vrijdag 13/01/2023
Uur: we beginnen om 14u30 en eindigen om 21u00.
Locatie: Kleistraat 5 in Hoogstraten.
Prijs: 460 euro per deelnemer, excl. btw.
Elke extra deelnemer van dezelfde familie of hetzelfde bedrijf krijgt 100 euro korting. Geef in het winkelmandje het gewenste aantal in, de korting wordt automatisch verrekend.
Er worden dranken, broodjes en soep voorzien.

Wil je de workshop exclusief voor jouw familie? Neem dan met ons contact op.

Indien je ervoor in aanmerking komt, kan je gebruik maken van de subsidie van de KMO-portefeuille.
Inschrijven kan eenvoudig hieronder.
We heten je alvast van harte welkom.

    << Terug naar overzicht